Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘PSV staat nu tien punten voor, maar er zijn er nog twintig wedstrijden te spelen’

‘PSV staat nu tien punten voor, maar er zijn er nog twintig wedstrijden te spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord liep vorige week in zowel de Champions League als tegen PSV in de Eredivisie averij op en hoopt vanavond tegen FC Volendam vertrouwen te kweken. Ook spits Santiago Gimenez worstelt met zijn vorm, ziet ook oud-voetballer Marco van Basten.

“Ik vond hem tegenvallen, hij was niet goed”, aldus Van Basten bij Rondo. “Het is wel echt een spits, maar aan de bal was hij zwak. En dat konden ze wel gebruiken: een goede spits en één goede buitenspeler maar dat hadden ze niet.”

De spelopvatting van Slot viel van Basten tegen. “Eigenlijk hoop je dan dat ze dan een wat langere bal spelen, niet per se hoog maar dat je een linie overslaat naar de spits.” De oud-spits denkt nog niet dat de Eredivisie gespeeld is. “Ja goed, PSV staat nu tien punten voor, maar er zijn er nog twintig wedstrijden te spelen”, aldus de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws