Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Heel chic is het niet van Reijnen om op te stappen, een paar maanden nadat Cambuur hem de kans gaf als technische baas’

‘Heel chic is het niet van Reijnen om op te stappen, een paar maanden nadat Cambuur hem de kans gaf als technische baas’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Onlangs werd bekend dat Feyenoord Etiënne Reijnen heeft aangetrokken als assistent-trainer. Reijnen was sinds een halfjaar directeur bij SC Cambuur. In Voetbal International gaat Tom Knipping in op de transfer van Reijnen.

“Het is in Nederland een komen en gaan van directeuren. Continu wordt geventileerd dat het enorme verloop slecht is voor het voetbal. Het gaat daarbij over ongezonde publieke druk. Maar het helpt ook niet als de hoofdpersonen bij het eerste de beste telefoontje hun contract verbreken”, aldus de journalist.

Hiermee lijkt hij te doelen op het plotselinge vertrek van Reijnen bij SC Cambuur. “Heel chic is het niet van Reijnen om op te stappen, een paar maanden nadat Cambuur hem de kans gaf als technische baas. Best opmerkelijk is ook dat Feyenoord een afkoopsom betaalt voor een hulptrainer”, besluit Knipping.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws