Home Laatste Feyenoord Nieuws “Slot en Feyenoord, ze kregen in juli 2021 officieel verkering”

“Slot en Feyenoord, ze kregen in juli 2021 officieel verkering”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot lijkt voor het eerst in zijn tijd bij Feyenoord de wind wat tegen te hebben. In zijn column in het AD gaat Mikos Gouka hier nader op in.

“Slot en Feyenoord, ze kregen in juli 2021 officieel verkering. Er volgde een spetterend huwelijk met alles erop en eraan. Er waren wittebroodsweken waar geen einde aan leek te komen. En nu, in december 2023, is er een normale relatie ontstaan. Eentje waarin zoals in elke relatie ook opeens tegenvallers ontstaan. Met kritiek, met achter de rug gefluister over wat er allemaal niet goed gaat of veel beter moet. Met irritaties.”

Na de 0-4 overwinning in de ArenA leek het helemaal niet meer stuk te kunnen: “Slot kon niet meer kapot. Wat was het toch een gouden zet geweest van Te Kloese om hem bij te laten tekenen. Tottenham Hotspur had er alles aan gedaan om hem afgelopen zomer naar Londen te halen, maar de trainer losweken bij Te Kloese zou een hels karwei worden, voelden ze in Londen. Slot zal het zelf vast nergens bevestigen, maar ook de steenrijke Amerikaan Todd Boehly liet hem ophalen met een privéjet om in Engeland te praten over een toekomst bij Chelsea. Maar ook Chelsea werd niet de nieuwe club van Slot. Hij bleef in de Kuip om Feyenoord beter te maken. Om de ploeg beter te maken. Om meer prijzen te winnen.”

Gouka ziet met het vertrek van Pusic het grootste probleem. “Feyenoord hoeft toch niet iedereen de wil op te leggen? En nog opportunistischer: het vertrek van de – inderdaad zeer gewaardeerde – Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk en de mindere resultaten, die vallen vast niet toevallig samen. Toch?” sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws