Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot baalt van tegengoals: “Die geven we de afgelopen weken te makkelijk weg”

Slot baalt van tegengoals: “Die geven we de afgelopen weken te makkelijk weg”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Morgen neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen Volendam, dat met interim-trainer Michael Dingsdag naar Rotterdam af zal reizen. De Rotterdammers wisten in de afgelopen acht wedstrijden slechts één keer de nul te houden, iets waar trainer Arne Slot zichtbaar van baalt.

“Die geven we de afgelopen weken te makkelijk weg, ook tegen Excelsior al. Dan wordt het winnen van topwedstrijden een lastige opgave”, aldus Slot. “Dat is een vervelende constatering, juist in zo’n belangrijke week.”

Nadat de volledige technische staf opstapte, staat bij Volendam Michael Dingsdag voor de groep. “Een nieuwe trainer brengt vaak andere ideeën met zich mee”, weet de oefenmeester. “Daardoor zijn de individuele invulling van posities en het systeem waarin ze aantreden wellicht wat lastiger in te schatten dan normaal, maar we zullen voorbereid zijn en moeten vooral naar onszelf kijken.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

B de Winter 6 december 2023 - 18:55

Gaan het volgens mij nog verschoppen.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws