App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Nu speelde hij dan tegen PSV, maar niemand weet eigenlijk waarom”

”Nu speelde hij dan tegen PSV, maar niemand weet eigenlijk waarom”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast is Martijn Krabbendam kritisch op Arne Slot, die in de wedstrijd tegen PSV voor Luka Ivanusec koos.

“Want die is gekomen, niet fit, geblesseerd geraakt. Nu speelde hij dan tegen PSV, maar niemand weet eigenlijk waarom. Ik denk dat Slot gewoon dacht dat hij het gewend is om grote wedstrijden te spelen en het daarom maar mocht laten zien. Alleen is hij nog niet zo ver.”

Krabbendam had een andere keuze gemaakt. “Onze vriend Paixão heeft natuurlijk heel veel krediet gehad de afgelopen weken. Hij heeft het niet laten zien, maar van hem denk je: tegen PSV misschien wel. Hij heeft tenminste een beetje diepgang in zijn spel.”

Ook Santiago Gimenez lijkt te worstelen met zijn vorm. “Giménez is natuurlijk ook een verhaal op zichzelf aan het worden. Hij heeft bijna dertig doelpunten gemaakt dit kalenderjaar, dat gaan er natuurlijk meer worden. Daarmee overlegt hij fenomenale cijfers. Máár, hij is het even kwijt.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert