App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ”Pusic-effect valt reuze mee”

Krabbendam: ”Pusic-effect valt reuze mee”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De laatste weken lijken er een aantal Feyenoorders te geloven dat de ploeg het minder doet sinds het vertrek van assistent-trainer Marino Pusic. In de Dick voormekaar Podcast gaat Martijn Krabbendam nader in op deze conclusie.

“Het valt allemaal reuze mee”, stelt Krabbendam het vertrek van de assistent. “Nee hoor. Het is toch niet zo dat nu Pusic weg is, Slot denkt: ‘Oh jee hoe moet ik nu mijn trainingen geven’. Pusic was een trainer die goed lag bij de spelers.”

Tegenwoordig zien de taken van een assistent er anders uit dan voorheen. “Vroeger werden die assistenten aangenomen om de pionnetjes recht te zetten, dat is nu wel anders omdat je geacht wordt om de trainer uit te dagen. Pusic heeft ook twee wedstrijden verloren in de competitie met Shakhtar. Wees gerust, we kunnen door zonder Pusic. Slot heeft het allemaal onder controle, dat blijkt ook uit de cijfers omdat Feyenoord het daarin ongeveer net zo goed doet als vorig jaar.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert