Home Laatste Feyenoord Nieuws “In het internationale voetbal moet je mensen op de vleugels hebben die de één tegen één kunnen domineren”

“In het internationale voetbal moet je mensen op de vleugels hebben die de één tegen één kunnen domineren”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na het verloren duel tegen PSV was trainer Arne Slot kritisch op zijn buitenspelers, die in zijn ogen niet brachten waar hij op had gehoopt.

“In de laatste wedstrijden van ons zag ik dat Paixão heel weinig bij gevaar betrokken is geweest, laat staan dat hij bij doelpunten betrokken was. Dus dan krijgt een keer een andere speler de kans en dat was nu Ivanusec”, zegt de oefenmeester.

Ook Ivanusec kon geen potten breken. “Hij bracht niet wat we van hem hoopten”, vertelt Slot. “We stelden hem op in de hoop dat hij iets kon creëren, zoals Bakayoko de assist gaf bij de 0-1. Dat is hem niet gelukt. Tegelijkertijd is het een beetje makkelijk om dan alleen naar de buitenspelers te wijzen. Het was ook niet makkelijk om de buitenspelers in mooie posities aan de bal te krijgen.”

Slot baalt zichbaar. “In het internationale voetbal moet je mensen op de vleugels hebben die de één tegen één kunnen domineren. Wij hebben spelers waarvan we hopen dat ze naar dat niveau toegroeien. Ze hebben de laatste weken te weinig aangetoond dat ze die één tegen één kunnen domineren”, aldus een kritische Arne Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws