Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord ving bot bij tal van spelers”

”Feyenoord ving bot bij tal van spelers”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In zijn column in het Algemeen Dagblad gaat Mikos Gouka in op het transferbeleid bij Feyenoord.

“Slot en Feyenoord zijn niet foutloos. Feyenoord lag bijvoorbeeld maandenlang op de knieën voor de deur van de Grolsch Veste om Ramiz Zerrouki los te weken bij FC Twente, maar na enkele maanden in het nieuwe seizoen is de vraag gerechtvaardigd: waarom eigenlijk Zerrouki halen als je Mats Wieffer hebt?”, vraagt Gouka zich af.

Gouka vervolgt: “Feyenoord viste bij een waslijst aan spelers achter het net, vaak omdat het financieel niet kon wedijveren met PSV (Schouten, Pepi) en Everton (Arnaut Danjuma), niet de eerste optie was voor de speler (Lang, Lozano) of omdat een mogelijke topspeler niet haalbaar was (Georgiy Sudakov, Sjaktar Donetsk). Van de spelers waar in Rotterdam wel flink de knip voor werd getrokken, ziet de aanhang van Feyenoord nog te weinig. Luka Ivanusec, Ayase Ueda, Thomas Beelen en Bart Nieuwkoop spelen de Kuip nog niet plat, populair gezegd. En er is de kritiek op de resultaten. Het kan immers altijd beter, behalve bij PSV dan.”

“Wie de kritiek een paar weken geleden hardop had geuit, was op hoongelach getrakteerd. Toen wervelde Feyenoord door de eredivisie én Europa. Maar een teleurstellende nederlaag tegen FC Twente en het teleurstellende resultaat tegen Lazio in Rome lieten al meteen diepe sporen achter. De uitschakeling in de Champions League tegen Atlético Madrid en het einde van een serieuze strijd om prolongatie van de landstitel nog voor Sinterklaas het land uit is, is bij een deel van de aanhang nog harder aangekomen”, besluit de journalist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws