Home Laatste Feyenoord Nieuws ”De kracht van de zaakwaarnemer bepaalt hoe de transfer gaat lopen”

”De kracht van de zaakwaarnemer bepaalt hoe de transfer gaat lopen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar de Europese top. Rob Jansen heeft in KieftJansenEgmondGijp een uitleg gegeven over hoe een transferonderhandeling meestal werkt.

“De zaakwaarnemer gaat op zoek en gaat kijken bij welke club dat zou kunnen. Of de zaakwaarnemer of speler is al benaderd of beïnvloed”, legt hij uit. “Het gaat er vervolgens om hoe sterk de zaakwaarnemer is. De kracht van de zaakwaarnemer bepaalt hoe de transfer gaat lopen, anders is het kansloos.”

In dit geval zal de zaakwaarnemer of club zich melden voor de Mexicaan bij Feyenoord. “Dan wordt er contact gezocht met Feyenoord, die gaan hun eigen spel spelen. Die gaan, waarschijnlijk zelf, onderhandelen met de zaakwaarnemer of de club, of allebei.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws