Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer niet bezig met transfer: “We gaan het allemaal wel zien”

Wieffer niet bezig met transfer: “We gaan het allemaal wel zien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer is een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. De middenvelder wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar daar wil Wieffer niets van weten. Tegenover Helden Magazine laat Wieffer zich uit over het spelen met Zerrouki, zijn eigen spel en de geruchten omtrent een transfer.

“Ik heb Ramiz gesproken voordat hij kwam, vind het heel leuk dat hij erbij is gekomen. Ik maak me geen zorgen om mijn plek. Als ik niet goed speel en er komt een ander in, dan moet ik zorgen dat ik beter speel. Ik heb daar geen moeite mee.”

Bang om zijn plek kwijt te raken is de middenvelder niet. “Als je ons goed kent, dan weet je wel: zo zijn wij niet. Als je goed met elkaar op kunt schieten, is dat helemaal niet aan de orde. Wij kunnen ook samen op het middenveld spelen. Bij FC Twente heb ik veel met hem samengespeeld, we stonden toen wel op andere posities: ik speelde toen als aanvallende middenvelder, hij als verdedigende. Maar alles is mogelijk.”

De laatste weken gaan er veel geruchten over een eventuele transfer, maar daar wil de nuchtere Tukker niets van weten. “We gaan het allemaal wel zien. Ik ben ook niet iemand die dat soort doelen stelt. Ik zal nooit zeggen: ik wil, moet of hoor daar te spelen. Ik heb ook niet een bepaalde club of competitie die me aanspreekt. Ik zie het allemaal wel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert