Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Toen ik dat hier deed, riepen ze meteen wat doe je, Gernot?”

”Toen ik dat hier deed, riepen ze meteen wat doe je, Gernot?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner zit op zijn plek in Rotterdam. De Oostenrijker is vooral trainer Arne Slot erg dankbaar voor de kansen die hij gekregen heeft.

“Ik denk weleens: waar was ik nu geweest als ik Slot een paar jaar eerder had ontmoet? Ik kwam hier als 28-jarige, maar ik leerde in een paar maanden meer dan in al die voorgaande jaren”, vertelt Trauner in gesprek met het Algemeen Dagblad. In Oostenrijk had ik vaak de bal in de as en dan speelde ik gewoon de back aan. Toen ik dat hier deed, riepen ze meteen ‘wat doe je, Gernot?’ Waarom speel je deze bal? De back is toch niet in een betere positie dan waar jij je bevindt?”

Arne Slot is duidelijk. “Slot herhaalt letterlijk dagelijks wat er moet gebeuren, hoe hij het wil zien. We kijken naar beelden en zien wat er anders moet. Dávid Hancko is jonger dan ik, maar nu al zo goed. Ik speel graag met hem, hij is zo betrouwbaar en fit. We praten veel over situaties. Dan vraag ik hem wat hij zou doen in een bepaalde situatie. En hij doet dat bij mij. Zo worden we beter”, besluit de centrale verdediger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert