Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar toen ze die salarissen hoorden, gooide Feyenoord heel snel de hoorn erop”

”Maar toen ze die salarissen hoorden, gooide Feyenoord heel snel de hoorn erop”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Feyenoord kon gisteren in het duel met PSV geen vuist maken en zag het gat met de Eindhovenaren oplopen naar tien punten. Martijn Krabbendam laat tegenover Voetbal International zijn licht schijnen op de wedstrijd.

“Het verschil zat hem in individuele fouten”, aldus Krabbendam. “Als jij de rechtsback van Feyenoord en het Nederlands elftal bent, je gaat aan de wandel en je maakt een hele gekke pirouette op eigen helft. Nou, dan doe je het jezelf natuurlijk een beetje aan. Het was niet nodig om te verliezen, als je maar niet vervalt in gekke fouten. Maar dat is een beetje het verhaal van de laatste tijd. Dat is het probleem van Feyenoord. Teveel fouten en dan verlies je topduels.”

Ook aanvallend konden de Rotterdammers niets forceren. “Slot probeerde het met Ivanusec en die hebben we bijna niet gezien. Hij speelde heel flets. Ook Stengs haalde zijn normale niveau niet. Giménez raakte daardoor ook wat geïsoleerd. In de tweede helft probeer je het met Minteh en dan zie je dat je met iets meer opportunisme tegen dit PSV gevaar kan stichten. Nog niet eens hele grote kansen, maar er lag wel ruimte. Daar profiteerde Feyenoord helemaal niet van.”

“Als Feyenoord tweede wordt dan blijft dat een uitstekende prestatie. PSV heeft aanvallend meer kwaliteiten dan Feyenoord, maar heeft die kwaliteit ook gewoon kunnen kopen. Feyenoord heeft dat ook geprobeerd met Noa Lang, met Lozano, et cetera. Maar toen ze die salarissen hoorden, gooide Feyenoord heel snel de hoorn erop. Feyenoord moet het in andere dingen zoeken en dan ben je veel meer afhankelijk van het voetbal”, aldus de Feyenoord-watcher.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws