Home Laatste Feyenoord Nieuws “Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen”

“Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman kwam zondag hard in botsing met PSV’er Jordan Teze. Veel PSV’ers vonden dat de linksback te hard inkwam en dat excuses naar Teze op zijn plaats zouden zijn geweest. Hartman heeft nu gereageerd op het voorval.

 “Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen”, liet Hartman weten onder een Instagram-post van ESPN. “Daarvoor had ik hem in het stadion al gesproken en mijn excuses aangeboden. Maar dat weet de buitenwereld helaas niet.”

Hartman bleef na de rust in de kleedkamer achter, nadat hij zich niets meer kon herinneren van de botsing. Ook PSV’er Teze kwam met een soortgelijke update: “Ik kan me niks meer herinneren van wat er is gebeurd. Alles wat er is gebeurd tussen het veld oplopen en liggen bij de fysio, weet ik niet meer”, schreef de verdediger. De PSV’er werd direct na de botsing gewisseld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws