Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ”Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan”

Van Hanegem: ”Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan”

door Dominique Rademaker
1 reacties

Willem van Hanegem uit in zijn column in het AD de nodige kritiek op het spel van Feyenoord. ‘De Kromme’ ziet dat de Rotterdammers in De Kuip erg kinderlijke fouten maken.

“Feyenoord had het misschien wel wat opportunistischer kunnen proberen tegen het centrum Boscagli en Schouten”, begint Van Hanegem. “Prima spelers, maar geen echte verdedigers. Pas toen Feyenoord alle remmen los gooide, werd het nog spannend. Maar het was te laat.”

De oer-Feyenoorder ziet dat het spel van de Rotterdammers buitengewoon stroef loopt. “Ze maken in de Kuip wel erg kinderlijke fouten. Twee eigen doelpunten tegen Atlético Madrid, dat verzin je bijna niet. Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan. Hoe hij nu weer de eerste treffer van PSV inleidde, dat zag er slecht uit. Maar eigenlijk was het overal net niet bij Feyenoord. Hartman gaat er zo onbesuisd in dat hij niet alleen Teze uitschakelt, maar ook zichzelf.”

Van Hanegem gaat verder. “Ivanusec heeft één goede wedstrijd gespeeld voor Feyenoord en dat was maanden terug. De mensen schreeuwden moord en brand dat Zerrouki niet speelde tegen Atlético Madrid, maar als je echt denkt dat hij het verschil had gemaakt tegenover Griezmann, dan heb je er weinig kijk op. Ook Zerrouki was niet best tegen PSV.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Paul 3 december 2023 - 23:30

Feyenoord mist zijn rechterhand Pusic

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws