Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber baalt: ”Eerst de Champions League en nu dit”

Timber baalt: ”Eerst de Champions League en nu dit”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zag zijn ploeg vanmiddag wederom punten missen. De middenvelder kon niet direct de vinger leggen op waar het nou precies misging.

”Goede vraag. Ik denk vooral dat het verschil in de score heeft gelegen. Zij scoorden twee goede goals en wij slechts één. Uiteindelijk draait het om details, en dat hebben we vandaag gezien”, aldus de middenvelder. ”Bij de eerste goal maakten we aan de zijkant een fout, en bij de tweede goal was er ook een dekkingsfout, vooral in topwedstrijden mogen zulke fouten niet gebeuren.”

Het duel werd vooral op het middenveld gespeeld. ”Je voelde dat al in de eerste helft. Vaak worden topwedstrijden op het middenveld beslist, en dan komt het aan op de details. Deze keer vielen die in hun voordeel uit. We wilden allebei aanvallen en hoog druk zetten. Dat hebben we ook in de wedstrijd gezien, en dat kan leiden tot fouten, maar ook kansen. Het ging op en neer, uiteindelijk trokken zij aan het langste eind.”

De nederlaag is zuur, vooral na de uitschakeling tegen Atletico. ”Eerst de Champions League en nu dit. Het is niet prettig, maar zoals ik de vorige keer al zei na Atletico: dat is topsport. Je kunt niet alles winnen, je moet ervan leren en doorgaan. Het seizoen is nog lang, en donderdag staat er alweer een nieuwe wedstrijd voor de deur.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws