Home Laatste Feyenoord Nieuws Kritiek groeit: ”Bijna geen enkele hoekschop kwam aan”

Kritiek groeit: ”Bijna geen enkele hoekschop kwam aan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zondag niet te winnen van koploper PSV en zag het gat met de Eindhovenaren oplopen tot tien punten. Op Radio Rijnmond liet Emile Schelvis na afloop zijn licht schijnen op de wedstrijd.

“Een hele donkere fase voor Feyenoord. Kostbare fouten van Geertruida en van degene die Boscagli moest afstoppen. Waar het nog niet over gegaan is, is dat Luuk de Jong mogelijk buitenspel stond, toen hij die omhaal maakte. Daar kwam die hoekschop uit voort, die door Boscagli binnen werd gekopt. Maar los daarvan, bijna geen enkele hoekschop van Feyenoord kwam aan. Dat was zó slecht. Het zegt ook wel wat over de spanning misschien.”

Schelvis gaat verder. “Het wordt een vervelende Kerst voor Feyenoord. Er zullen overwegingen door Slot gemaakt moeten worden. Geef je Milambo meer de kans in plaats van de dure aankoop Zerrouki? Wat doe je met Ivanusec?”

De tweede plek lijkt het maximaal haalbare voor de ploeg van Slot. Schelvis gaat verder: “Dat heb je echt nodig. Feyenoord neemt net als PSV ook risico in haar transferbeleid. Ze hebben een aanbieding van Red Bull Leipzig op Geertruida laten lopen. Dat soort dingen gaan nu een rol spelen. Achteraf is het makkelijk praten, maar vanaf het moment van die transfer heeft Geertruida geen moment meer in z’n rol gezeten. Kijk naar dat Zidaantje. Hoe haalt hij het zich in z’n hoofd om zo’n actie daar te doen?”

Schelvis heeft nog een boodschap voor de ploeg van Bosz. “De tweede plaats klinkt niet als een prijs, maar is wel heel belangrijk om te kunnen blijven investeren in de ploeg. Ik hoor dat veel supporters van PSV al feest vieren alsof het kampioenschap al binnen is. Nou, ik heb nog wel nieuws voor onze Eindhovense vrienden. Nog nooit is een ploeg in december kampioen geworden”, aldus de journalist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws