Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder heeft genoeg gezien: “PSV gaat niet zo snel wedstrijden verliezen”

Sneijder heeft genoeg gezien: “PSV gaat niet zo snel wedstrijden verliezen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wesley Sneijder is er zeker van dat PSV dit seizoen landskampioen gaat worden. De oud-voetballer is zeker van zijn zaak en denkt dat de ploeg van Bosz niet zo snel wedstrijden gaat verliezen.

“PSV gaat niet zo snel wedstrijden verliezen. Als ik Feyenoord zie spelen, denk ik niet: het loopt heel erg gesmeerd. PSV geeft gewoon vrij weinig weg”, zo ziet de oud-middenvelder die zelf lange tijd uitkwam voor andere topclub van Nederland, Ajax.

Dit weekend treffen Feyenoord en PSV elkaar en Sneijder doet vast een voorspelling. “Dat zal een keer gelijk worden. Ook tegen FC Twente (0-3 winst) ging het vrij makkelijk voor PSV. Op de automatische piloot, PSV gaat misschien wel alle records verbreken dit seizoen.”

Wim Kieft heeft een andere mening. “Er is zo een aantal punten verspeeld. Feyenoord speelt aan het begin van het seizoen ook twee keer gelijk. Waarom zou Feyenoord niet kunnen winnen van PSV? Qua niveau zijn ze gelijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws