Home Laatste Feyenoord Nieuws Geen treinverkeer bij topper tussen Feyenoord en PSV

Geen treinverkeer bij topper tussen Feyenoord en PSV

door Feyenoord.nl
0 reacties Afbeelding van Dominique Knobben via Pixabay

Supporters die komende week naar De Kuip reizen, dienen rekening te houden met ernstige hinder op het spoor van, via en naar Rotterdam Centraal.

Geen treinen station Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op de dag voor en van Feyenoord – PSV geen treinen van, via en naar Rotterdam Centraal. Er rijden dan ook geen treinen naar station Rotterdam Stadion naast De Kuip. Supporters moeten daarom rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de websites van de NS en ProRail.

Alternatief reisadvies

Voor supporters die normaal met de trein naar De Kuip afreizen geldt zondag een alternatief reisadvies. Check vooraf je reisplanner en vertrek ruim op tijd. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de (deel)fiets, (deel)scooter of via het metro- en tramnetwerk naar het stadion te reizen.

Voor bezoekers van buiten de regio is het advies om met de auto te reizen en te parkeren op P10 Beverwaard of P13 Qpark Zorgboulevard. Vanaf hier ben je snel bij het stadion met de tram of een van de extra pendelbussen. Je kunt hiervoor een parkeerticket kopen in de Online Ticketshop.

Let op: het is mogelijk dat de reisplanners aangeven dat er alternatieve NS-pendelbussen beschikbaar zijn. Vanwege de beperkte capaciteit van deze bussen en de verwachte drukte tijdens het Sinterklaasweekend wordt sterk afgeraden hiervan gebruik te maken en is het advies om met de auto te reizen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws