Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen kritisch: ”De wijze waarop hij Atletico Madrid vanaf de aftrap bestreed”

Driessen kritisch: ”De wijze waarop hij Atletico Madrid vanaf de aftrap bestreed”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor dinsdagavond van Atletico Madrid en daarmee kwam het sprookje in de Champions League ten einde. In De Telegraaf uit Valentijn Driessen de nodige kritiek op Arne Slot.

“Niet alleen hoe hij het gevaar Griezmann onderschatte, maar eveneens de wijze waarop hij Atletico Madrid vanaf de aftrap bestreed”, schrijft Driessen. Feyenoord wist wat het te doen stond om te overwinteren in de Champions League. “Maar met zijn ultra-aanvallende speelstijl met drie aanvallers en Calvin Stengs daar kort achter ontnam Slot zichzelf de wapens om in offensief opzicht iets te forceren als dat nodig mocht blijken te zijn.”

Driessen is ook van mening dat de wissels weinig indruk maakte. “De enige bankzitter die Feyenoord niet per definitie zou verzwakken was Luka Ivanusec. Maar hij is geen breekijzer terwijl de Japanse recordaankoop Ayase Ueda vooralsnog een kat in de zak is”, aldus Driessen. “Achteraf kan worden gesteld dat Slot enkele inschattingsfouten heeft gemaakt en daarnaast werd hij verrast door zijn collega Diego Simeone.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws