Home Laatste Feyenoord Nieuws Mossou eerlijk: “Feyenoord kon het niveau van toen niet aantikken”

Mossou eerlijk: “Feyenoord kon het niveau van toen niet aantikken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast bespreken de heren de wedstrijd van gisteravond, toen Feyenoord in de eigen Kuip ten onder ging tegen Atletico Madrid.

Mossou zag dat de rollen in de wedstrijd compleet waren omgedraaid ten opzichte van de wedstrijd in Madrid. “Feyenoord kon het niveau van toen niet aantikken. Andersom was Atlético bij vlagen geweldig”, aldus Mossou. “Feyenoord bracht net te weinig in deze wedstrijd en dan heeft Atlético zo onvoorstelbaar veel kwaliteit, dat je terecht verliest.”

PSV moet woensdagavond winnen om kans op overwintering te houden. Een zeer reëel en haalbaar doel, aldus de journalist. “Sevilla staat vijftiende in Spanje. Dat is wel een iets ander kaliber dan Atlético”, denkt hij. “Bovendien hebben ze sinds Diego Alonso coach is nog geen duel gewonnen in La Liga. Sevilla is een grote naam in het Europese voetbal, dus geen koekenbakkers. Maar PSV heeft meer kans dan Feyenoord tegen Atlético had.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws