Home Laatste Feyenoord Nieuws ”In de eerste helft was hij vrijwel onzichtbaar”

”In de eerste helft was hij vrijwel onzichtbaar”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez speelde gisteravond een ongelukkige wedstrijd. Na afloop laat Giovanni van Bronckhorst zijn licht schijnen op het spel van de Mexicaan.

”In de eerste helft was hij vrijwel onzichtbaar”, zegt van Bronckhorst. ”In de tweede helft begon het met de goede actie van Hartman. Daar had Gimenez gewoon moeten scoren. Dat was een cruciaal moment vandaag. Het werd niet 1-1, even later werd het 0-2.”

Theo Janssen zag Gimenez  dat de Mexicaan niet altijd goed in stelling gebracht door zijn teamgenoten. ”Ik heb hem vandaag meer gezien in de eigen zestien dan in die van Atlético. Bij de 0-2 stond hij ook te verdedigen in het eigen strafschopgebied.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws