App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat dit niet de ploeg was die ons het beste onder druk zette”

”Ik denk dat dit niet de ploeg was die ons het beste onder druk zette”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor gisteravond van Atletico Madrid en daarmee kwam het Champions League sprookje ten einde. Na afloop liet Diego Simeone weten niet onder de indruk te zijn van het spel van de Rotterdammers.

”Nou, ik denk dat dit niet de ploeg was die ons het beste onder druk zette”, vertelt Simeone tegenover Voetbal International. ”Dat was Celtic, toen we uit speelden. Ik vind niet dat we thuis tegen Feyenoord heel erg onder druk stonden.” Simeone wil het niet alleen hebben over het spel van Feyenoord. ”Ik kijk vooral naar onszelf en ben erg tevreden over deze wedstrijd. Defensief waren we erg effectief en we wisten waar we Feyenoord pijn konden doen.”

Toch ging het over het drukzetten van de ploeg van Slot. ”Dat deden ze vandaag weer, maar ik zag ook dat ze al snel terugliepen omdat ze ons baltempo niet konden bijbenen. Ons baltempo is mede zo hoog doordat Axel Witsel zo goed speelt. Achterin staat het gewoon goed en daar begint ons voetbal ook”, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert