Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ”Maar Feyenoord moet de competitie redden”

Gouka: ”Maar Feyenoord moet de competitie redden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na het verlies tegen Atletico staat dit weekend de volgende kraker op het programma, wanneer PSV op bezoek komt in De Kuip. Mikos Gouka kijkt alvast vooruit.

“Voor PSV valt er eigenlijk niks te verliezen in die wedstrijd, hoe gek dat ook klinkt”, zegt Gouka in de AD Voetbalpodcast. “Ze hebben natuurlijk een behoorlijke marge. Maar Feyenoord moet de competitie redden.”

PSV wist afgelopen weekend met 0-3 te winnen van FC Twente. Gouka: “Ik denk dat dit voor neutrale kijkers en zeker voor de Feyenoord-fans best wel een tik is geweest. Die hebben allemaal toch al die tijd gedacht: PSV doet het goed, maar de tegenstand is erg matig. En nu winnen ze ook bij FC Twente.”

Halverwege de eerste helft moest FC Twente met 10 man verder. “De VAR is daarin bepalend. De Feyenoord-fans zeggen: daar werkte de VAR bij ons niet, bij hen wel. Dat zijn natuurlijk dingetjes die beslissend kunnen zijn. Bakayoko krijgt geen geel, doet zondag dus gewoon mee en zou zomaar de beslissende man kunnen zijn. Zo zit het ook in de details.”

“Voor Feyenoord is het cruciaal dat ze die wedstrijd winnen, maar ik zie wel een PSV dat kampioen van Nederland zou kunnen worden met het spel dat ze laten zien en de aanvalslinie die ze hebben. Ik zie niet veel zwakte bij Feyenoord, dat is het ook niet. Maar het is niet zo dat PSV op bezoek komt en denkt dat ze die wedstrijd niet kunnen winnen”, aldus Gouka.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert