Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord contracteert Etiënne Reijnen

Feyenoord contracteert Etiënne Reijnen

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met SC Cambuur over de overstap van Etiënne Reijnen. Reijnen treedt per direct in dienst van Feyenoord als Analist & Adviseur technische staf van het eerste elftal. In die rol gaat hij de staf van hoofdcoach Arne Slot bijstaan.

‘Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan,’ vertelt Reijnen. ‘Zo’n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen.’

Reijnen en Slot zijn geen onbekenden voor elkaar. Eerst stonden ze als teamgenoten samen op het veld bij PEC Zwolle en later was Reijnen nog als speler actief bij SC Cambuur toen Slot als assistent-trainer de eerste stappen in zijn trainerscarrière zette bij de club uit Leeuwarden.

Als verdediger was Reijnen vijftien seizoenen actief als profvoetballer waarin hij uitkwam voor PEC Zwolle, AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa. In Zwolle, waar hij zijn profcarrière begon en afsloot, ging hij in 2022 aan de slag in een assisterende rol onder hoofdtrainer Dick Schreuder. In die hoedanigheid maakte hij de promotie van PEC naar de Eredivisie mee. Sinds afgelopen zomer was Reijnen technisch directeur bij SC Cambuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert