Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: ”Dat is waar Feyenoord thuishoort”

Driessen: ”Dat is waar Feyenoord thuishoort”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen was na de verloren wedstrijd tegen Atletico Madrid keihard in zijn oordeel. Volgens hem zijn de Rotterdammers niet goed genoeg voor de Champions League.

“Toen Feyenoord in het najaar in De Kuip de vloer aanveegde met Lazio Roma werd al gefilosofeerd over een halve finaleplaats in de Champions League. De Rotterdammers strooiden iedereen die avond zand in de ogen inclusief zichzelf”, aldus Driessen.

“Twee wedstrijden verder en Feyenoord speelt na nederlagen tegen Lazio Roma en Atletico Madrid nog slechts een troostwedstrijd in het kampioenenbal bij Celtic. Na de winter gaat de Europese campagne een niveau lager verder en daar is waar Feyenoord thuishoort: in de Europa League”, zo is zijn conclusie.

Ook het feit dat Slot gisteravond niet koos voor de Champions League-variant in de opstelling kan rekenen op kritiek. “Atletico Madrid bezorgde Feyenoord in eigen huis een keiharde knock-out op een avond die juist historisch moest worden. Maar kwaliteit verloochent zich niet. In Spanje mocht Feyenoord domineren, maar verloor het mede door toedoen van Antoine Griezmann. In Madrid deed Ramiz Zerrouki het niet slecht, maar Slots keus om niemand aan de Franse wereldtopper op te offeren moest hij bekopen met uitschakeling. Met Messi’s adjudant Rodrigo De Paul aan zijn zijde kreeg regisseur Griezmann het normaal zo roerige Legioen doodstil.”

Driessen gaat verder. “Het waren weliswaar twee eigen doelpunten van Feyenoord van de onfortuinlijke Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez; Atletico gaf het Nederlandse publiek aan hoe de krachtsverhoudingen werkelijk liggen in de Europese top. Daarin speelt de kampioen van Nederland geen rol.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Poel 29 november 2023 - 23:08

Die driesen moett zich
lekker met zijn eigen kneuzen cluppie bezig houden .

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws