Home Laatste Feyenoord Nieuws De Boer: “Hij kan echt een niveau hoger aan, daar ben ik van overtuigd”

De Boer: “Hij kan echt een niveau hoger aan, daar ben ik van overtuigd”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ronald de Boer is vol lof over Santiago Gimenez. De oud-voetballer denkt dat de Mexicaan klaar is voor een stap hogerop.

“Hij kan echt een niveau hoger aan, daar ben ik van overtuigd. Het is echt een strijder, een Zuid-Amerikaan die er alles voor doet om zijn droom waar te maken. Dat is niet Feyenoord als eindstation. Hij heeft Feyenoord in zijn hart, die club zal hij altijd dankbaar zijn, maar zijn doel is Real Madrid of Barcelona”, aldus de Boer bij Ziggo Sport.

Gimenez is dit seizoen op schot met zestien doelpunten in de Eredivisie en twee in de Champions League. “Hij doet het geweldig. Bij het Mexicaanse elftal maakt hij ook zijn goals. Het is een jongen die op de radar staat bij heel veel topclubs. Dat is financieel geweldig voor Feyenoord, dat een behoorlijk bedrag kan vragen.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert