Home Laatste Feyenoord Nieuws Lang wees Feyenoord af: ”Ze pakken mij gewoon niet”

Lang wees Feyenoord af: ”Ze pakken mij gewoon niet”

door Dominique Rademaker
4 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord was afgelopen zomer serieus in de markt voor Noa Lang. De buitenspeler verkocht de Rotterdammers direct een ”nee” en vertelt hierover in de podcast ‘Pingelaars’.

”Iedereen weet welke club ik in m’n hart heb zitten”, doelt de buitenspeler op Ajax. ”Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord. Ze hebben fanatieke supporters, maar ze pakken mij gewoon niet. Ik zie mezelf niet meer in een Feyenoord-shirt. Ik heb er geen minuut over nagedacht. Ik heb bedankt en gezegd dat ik geen interesse heb.”

Uiteindelijk stapte hij over naar PSV. Tijdens de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV sprak Lang nog met trainer Arne Slot. ”Ik heb gezegd dat het niets persoonlijks is en dat ik heel veel respect heb voor hem. Ik zei dat hij me moet bellen als hij ooit weggaat bij Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

4 reacties

Meijboom 28 november 2023 - 12:09

Wat een verbeelding nog lang

Reply
Anoniem 28 november 2023 - 16:55

Nooit meer bellen

Reply
P van der Heijden 29 november 2023 - 10:31

Die jongen moet lijden aan vreselijke hoofdpijnen.

Reply
Anonimus 29 november 2023 - 10:32

Die jongen moet lijden aan vreselijke hoofdpijnen.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert