Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het is hopen en zelf je beste niveau halen, en dan kun je een kans maken”

”Het is hopen en zelf je beste niveau halen, en dan kun je een kans maken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Atletico Madrid. De Rotterdammers moeten boven zichzelf uitstijgen om de Spanjaarden te verslaan, weet ook Martijn Krabbendam.

”Daar komt het uiteindelijk wel op neer; het moet een beetje meezitten”, zegt Krabbendam in gesprek met Voetbal International. ”Je moet hopen dat die topspelers van Atletico een mindere dag hebben. Je zag in Madrid Griezmann en Morata een halve kans krijgen en ze maakten het verschil. Feyenoord was daar beter, maar verloor toch door die twee. Het is hopen en zelf je beste niveau halen, en dan kun je een kans maken om van Atletico te winnen. Het is niet gezegd dat je ook weleens om je heen hoort: dat Feyenoord thuis zomaar gaat winnen van Atletico. Het is een Europese top tegenstander, Champions League finales gehaald. Je moet je allerbeste niveau halen, hopen dat het een beetje meezit en dat het publiek hier tekeergaat. Dan heb je alle ingrediënten om wel tot die stunt te komen.”

Ook Slot beseft dat Feyenoord in zeer goede doen moet zijn en deed op de persconferentie een oproep aan Het Legioen. ”Hij probeert alle omstandigheden te creëren waarin Feyenoord kans maakt op een resultaat, daar hoort dit blijkbaar in zijn beleving ook bij. Terwijl ik ook wel denk: Atletico is denk ik geen ploeg die met knikkende knieën naar De Kuip komt. Ze hebben wel vaker in volle stadions gespeeld, met een vijandige atmosfeer. Het zijn wereldkampioenen, die zijn dat allemaal wel gewend. Feyenoord kan er wel een beetje boven zichzelf uitstijgen, en ik denk dat Slot dat probeert te bereiken door het publiek te vragen om achter de ploeg te staan. Is overigens niet nodig, want dat doen ze hier toch wel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws