Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ”Dus dat is een wedstrijd waarin hij zijn transfer kan gaan afdwingen”

Gouka: ”Dus dat is een wedstrijd waarin hij zijn transfer kan gaan afdwingen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Atletico Madrid. Waar spits Santiago Gimenez de uitwedstrijd tegen de Madrilenen moest missen, is de Mexicaan vanavond wel van de partij. Volgens Mikos Gouka is dit de wedstrijd om zijn transfer af te dwingen.

Volgens Gouka kijken scouts naar de prestaties in de Champions League. “Daarin hebben ze Lazio-uit gezien. Dat was niet goed, maar had hij wel weer kunnen scoren. Lazio-thuis was geweldig, maar Atlético is weer van een ander kaliber. Veel betere verdedigers, dus dat is een wedstrijd waarin hij zijn transfer kan gaan afdwingen.”

“Dan raken ze een beetje overtuigd. Je moet in de interlands goed spelen en scoren én je moet in de Champions League goed presteren. Als hij Feyenoord langs Atlético schiet… Dan kan ik me wel voorstellen dat veel eigenaren zeggen: hier is je bedrag en ga hem maar ophalen”, aldus Gouka.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert