Home Laatste Feyenoord Nieuws De kracht van De Kuip: “Het zal wel echt tekeergaan”

De kracht van De Kuip: “Het zal wel echt tekeergaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Giovanni van Bronckhorst is ervan overtuigd dat De Kuip vanavond zal veranderen in een heksenketel. De belangen zijn groot en Feyenoord weet wat het te doen staat.

We hebben het gezien vorig seizoen in De Kuip, vriendschappelijk tegen Atlético. Toen was het al bijna vechten aan het einde van de wedstrijd. Maar nu, met alle belangen, ja… Atlético wil natuurlijk ook door in de Champions League, dus het zal morgen wel echt te keer gaan”, aldus van Bronckhorst.

Ook Youri Mulder ziet kansen voor Feyenoord. “Dat komt door die eerste wedstrijd. Toen hebben ze heel goed gespeeld. Toen waren ze beter dan Atlético. Maar Atlético is zo’n ploeg die uit het niets een doelpunt kan maken. Het is echt een winnaarsploeg. Maar je krijgt wel ruimte om te spelen. Zij hebben soms best wel moeite om op het middenveld gesloten te zijn, en dat kan Feyenoord heel goed. En wat Feyenoord ook heel goed doet is het inschakelen van de verdedigers”, besluit Mulder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert