Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Sommigen hebben de pech dat ze achter Wieffer, Timber en Stengs zitten”

”Sommigen hebben de pech dat ze achter Wieffer, Timber en Stengs zitten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord moeten sommige jongens het doen met invalbeurten, die niet altijd eerlijk zijn verdeeld. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Atletico Madrid gaat Arne Slot hier nader op in.

“Er zijn meer spelers die ik af en toe uitnodig om te vertellen hoe oneerlijk het voor hen is. Sommigen hebben de pech dat ze achter Wieffer, Timber en Stengs zitten”, vertelt hij tegenover Voetbal International.

De oefenmeester noemt de namen van Antoni Milambo Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki. “Die jongens trainen geweldig en doen het goed als ze meedoen, maar op sommige posities krijgen andere jongens wél de invalbeurt. Dat heeft met de positie te maken”, legt Slot uit. “Dat is niet eerlijk, maar dat is het leven ook niet. Het is wel belangrijk dat je die jongens dat vertelt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws