Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez onder de indruk: ”Is het gek om te zeggen dat Feyenoord de meeste indruk heeft gemaakt dit seizoen?”

Perez onder de indruk: ”Is het gek om te zeggen dat Feyenoord de meeste indruk heeft gemaakt dit seizoen?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit Was Het Weekend op ESPN bespreken de analytici het spel van Feyenoord, dat zaterdag uiteindelijk vrij eenvoudig wist te winnen van Excelsior.

Karim El Ahmadi bespreekt de gemiste kansen van Santiago Gimenez. ”Hij heeft de laatste weken toch wel weer wat kansjes gemist. De hattrick had hij toch wel even nodig denk ik. Hij miste toch nog wel wat kansen, maar ik vond Feyenoord echt goed spelen. Paixão was gevaarlijk, het middenveld met Timber en Wieffer was goed. Ze maakten op mij een hele scherpe indruk.”

Kenneth Perez wordt vrolijk van het spel van Feyenoord en lijkt een lichte voorkeur te hebben in de titelrace. ”Is het gek om te zeggen dat Feyenoord de meeste indruk heeft gemaakt dit seizoen, ondanks dat ze zo ver achter staan op PSV? Ik vind ze tactisch zo indrukwekkend, dan neem ik de Champions League ook mee. Ze domineren die wedstrijden bijvoorbeeld ook.”

Volgens Perez speelde ook Minteh weer een goede wedstrijd: ”Gister was hij wel oké met voorzetten en overzicht. Hij gaat heel veel bijleren, dus over twee jaar zal hij een hele andere speler zijn. Maar of hij echt de top gaat halen, is de vraag.”

Ook het spel van Quinten Timber was weer van grote klasse.”Dat vind ik wel een speler die de laatste maand heel erg indruk maakt. Hij maakt zoveel diepte zonder bal en creëert zoveel kansen. Wieffer was ook echt geweldig het eerste halfuur. Ze speelden goed, maar beloonden zichzelf niet door de kansen te missen. En ze gaven twee doelpunten weg. Excelsior wist niet waar ze het moesten zoeken. In de tweede helft gingen ze met een extra verdediger spelen omdat Timber te gevaarlijk was. Hij is echt in topvorm.”

Tot slot worden de tegendoelpunten besproken, die eigenlijk geheel cadeau werden gedaan aan de Kralingers. ”De fouten van Paixão en Wieffer kun je straks tegen Atletico en PSV niet maken, dan krijg je niet zoveel kansen om te herstellen”, aldus El Ahmadi. ”Het is eigenlijk heel gek dat het in de 73e minuut gewoon 2-3 wordt. Het overwicht op het veld verhield zich niet tot de score”, besluit Perez.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws