Home Laatste Feyenoord Nieuws Elftal van de week: hoofdrol Gimenez en Timber

Elftal van de week: hoofdrol Gimenez en Timber

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zaterdag te winnen van Excelsior en Santiago Gimenez en Quinten Timber hadden een groot aandeel in de overwinning. Beide spelers zijn daarom ook opgenomen in het Elftal van de Week van de De Telegraaf.

Gimenez maakte een hattrick en was daarom een logische keuze. “Hij is dodelijk in de zestienmeter”, begon André Hoekstra zijn toelichting. “Al miste hij nu nog een paar grote kansen, zelfs voor open doel. Maar dat zegt veel over hoe vaak hij in die positie komt. Dat is ook een kwaliteit van hem. En van Feyenoord. Dat maakt nog nieuwsgieriger naar volgende week tegen PSV, willen ze de competitie nog spannend maken.”

Ook Timber maakte indruk op Hoekstra. “Hij is op dit moment de meest bepalende van de tandem bij Feyenoord. Als je ziet hoe dynamisch hij is, hoe makkelijk hij wegdraait en naar voren toe voor enorm veel dreiging zorgt, met weer een goal en assist; dan verdient hij een plek in dit elftal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws