Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen:”Op trainingen en ook van andere centrale verdedigers leer je veel”

Beelen:”Op trainingen en ook van andere centrale verdedigers leer je veel”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. In de wedstrijd tegen Excelsior maakte hij weer eens minuten en daar was hij erg blij mee. In gesprek met Feyenoord Media gaat hij in op zijn invalbeurt en het afwachten van zijn kans.

”Dat is heel lekker, ook nog aardig wat minuten gepakt”, aldus Beelen over zijn invalbeurt. De verdediger verving in de tweede helft Bart Nieuwkoop, die geblesseerd het veld moest verlaten. Met het oog op de het zware programma hield Arne Slot Trauner op de bank en mocht Beelen zijn opwachting maken. ”Het was een tijdje geleden, fijn om weer minuten te maken.”

Bij Feyenoord heeft hij nog niet veel minuten mogen maken, hoe gaat hij daar mentaal mee om? ”Goed, denk ik. Het is voor niemand leuk wanneer je niet speelt. Alleen, het is uiteindelijk gewoon hard blijven werken en minuten maken in oefenwedstrijden die we krijgen. Uiteindelijk, als er iets is, moet je er staan.”

Toch heeft hij het gevoel dat het met zijn ontwikkeling wel goed zit. ”Op trainingen en ook van andere centrale verdedigers leer je veel. Ook van John de Wolf natuurlijk, die een goede verdediger is geweest, en daar maak ik stappen in. De oefenwedstrijden die ik speel zijn uiteindelijk goed voor je, en dan blijf je jezelf ontwikkelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws