Home Laatste Feyenoord Nieuws “Als Feyenoord zijn niveau haalt, is het beter dan Atlético Madrid”

“Als Feyenoord zijn niveau haalt, is het beter dan Atlético Madrid”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de NOS Voetbalpodcast blikt verslaggever Arman Avsaroglu terug op de wedstrijd tegen Excelsior en kijkt hij vooruit naar de kraker tegen Atletico.

“Ik vond Feyenoord goed dit weekend”, zegt Avsaroglu. “Ze haalden echt wel een hoog niveau. Ze wonnen maar met 2-4, maar als je ziet spelen – met name in de eerste helft – dan blijft het gek dat ze 7 punten achterstand hebben op PSV. Bij mij heerst nog steeds het gevoel dat hun bovengrens hoger ligt dan die van PSV. Maar PSV is gewoon stabieler gebleken.”

Ondanks de vele kansen die de ploeg van Slot kreeg, werden er toch ook weer tegengoals weggegeven. “Dat vindt Slot natuurlijk ook niet leuk. Het zijn heel rare fouten; individuele fouten, waardoor die doelpunten uit het niets vallen. Paixão had de bal, leverde in en het was een goal. En bij het tweede tegendoelpunt deed Hancko hetzelfde.”

Avsaroglu gaat in op de vorm van doelman Justin Bijlow. “Ik was in mijn commentaar nog redelijk voorzichtig, maar ik vond die eerste goal eigenlijk een fout van Bijlow”, zegt hij. “Die bal viel net langs hem in de korte hoek, die hij open liet. Onlangs gebeurde dat ook al eens. Je krijgt het gevoel – gestaafd door de cijfers – dat hij iets te veel tegengoals krijgt op basis van de kansen die hij tegen krijgt. Of de topvorm er bij hem is, betwijfel ik.”

Toch de verslaggever niet als het gaat om het duel met Atlético Madrid. “Feyenoord gaat die wedstrijd winnen. Dat gevoel heb ik echt. In De Kuip, alles of niets. Ze hebben helemaal niets aan een punt en zo gaan ze die wedstrijd ook in. Ik denk dat Feyenoord gewoon beter is. Als ze hun niveau halen, dat ze al hebben laten zien in de Champions League, dan zijn ze beter dan Atlético Madrid. Dan kunnen ze gewoon winnen. Ik denk dat ze dat ook gaan doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws