Home Laatste Feyenoord Nieuws ” Ze spelen heel gevarieerd en ik vind dan ook dat ze terecht staan waar ze staan”

” Ze spelen heel gevarieerd en ik vind dan ook dat ze terecht staan waar ze staan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In aanloop naar het duel met Excelsior verscheen Arne Slot vanmiddag op de persconferentie. De oefenmeester is lovend over het spel van Excelsior.

‘Ik was blij dat we wonnen vorig jaar, zodat ik kon zeggen dat het een nadeel is als je bij Excelsior moet spelen en het gras niet wordt gesproeid. Ik vind kunstgras namelijk een hele mooie ondergrond, in tegenstelling tot veel andere mensen, ik speel er best graag op tenzij het kurkdroog is. Als zo’n veld nat is, vind ik het vergelijkbaar met velden zoals De Kuip waar je goed combinatiespel op kan spelen.”

Slot gaat verder over het veld van de Kralingers. ”Als het droog is, vind ik het een ander spel worden. Ik vond het moeilijk voetballen. Als ik naar het weer kijk, zou het me verbazen als we het überhaupt een keer droog houden. De meeste weerstand zit nog altijd in de tegenstander. Excelsior maakt een betere indruk dan vorig jaar. Het veld is beter, maar de tegenstander ook.”

Over het spel van Excelsior is de oefenmeester lovend. ”Het is een voorbeeldclub voor velen. Ze maken goed beleid en laten de trainer zitten. Ze hebben afgelopen zomer goede spelers gehaald, vind ik. Dat lukt ze altijd vrij aardig. Daarnaast hebben ze een uitstekende staf, die ze herkenbaar laat voetballen. We hebben vandaag best wat tijd gebruikt om aan te geven op welke verschillende manieren ze hun aanvallen opbouwen. Ze spelen heel gevarieerd en ik vind dan ook dat ze terecht staan waar ze staan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert