Home Laatste Feyenoord Nieuws Walemark: ”Je went eraan, nu is het mijn normale leven.”

Walemark: ”Je went eraan, nu is het mijn normale leven.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Patrik Walemark wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan SC Heerenveen. De aanvaller kwam op jonge leeftijd naar Nederland, maar heeft niet veel aanpassingsproblemen gehad.

“Het was gelukkig niet echt een cultuurshock”, zegt hij tegen FeanFan Magazine. “Het leven hier is redelijk vergelijkbaar met Zweden. Het grootste verschil is alleen wonen, je moet je aanpassen en nieuwe dingen leren. Je moet snel volwassen worden, maar dat ging best goed. Je went eraan, nu is het mijn normale leven.”

“Voor mij ging alles zo snel”, gaat hij verder. “Ik ging van de vierde naar de hoogste divisie en na twee jaar kwam Feyenoord. Dat is niet iets waar ik nu veel over nadenk, misschien zie ik het pas echt als ik terugkijk over twintig jaar.”

Waar ziet hij zichzelf over vijf jaar? “Dat is een lastige vraag. Hopelijk heb ik mezelf ontwikkeld als speler en speel ik in een goede competitie. Ik wil natuurlijk zo ver mogelijk komen in mijn carriere. Ik vind de Serie A een hele mooie competitie, en het eten is ook goed daar”, aldus de aanvaller.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert