Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuws uit de ziekenboeg: Geertruida inzetbaar, Jahanbakhsh niet bij selectie

Nieuws uit de ziekenboeg: Geertruida inzetbaar, Jahanbakhsh niet bij selectie

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In aanloop naar het duel met Excelsior verscheen Arne Slot vanmiddag op de persconferentie. De oefenmeester wist te melden dat Lutsharel Geetruida morgen bij de selectie zit, Alireza Jahanbakhsh ontbreekt.

“Behoorlijk goed, niet helemaal ongeschonden”, reageert Slot tijdens op de vraag hoe de internationals zijn teruggekeerd. “Alireza heeft een dusdanige blessure dat hij zaterdag niet inzetbaar is. Lutsharel is morgen wel weer inzetbaar, hij is natuurlijk ook afgevallen bij het Nederlands Elftal. Daarnaast hebben we een aantal jongens die een deel van afgelopen week hebben gemist. Dan ben je wel beschikbaar, maar niet elke wedstrijd.” de oefenmeester doelt daarmee op Gernot Trauner, Luka Ivanusec en Yankuba Minteh.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws