Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh op zijn plek: ”Tot nu toe gaat alles goed bij Feyenoord”

Minteh op zijn plek: ”Tot nu toe gaat alles goed bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh is herstellende van een blessure. Newcastle United heeft in de interlandperiode een bezoekje gebracht aan Rotterdam om de buitenspeler op te zoeken.

”Tot nu toe gaat alles goed bij Feyenoord”, begint Minteh. ”Het is een goed team en ik word omringd door goede mensen, dus het is een positieve start geweest. Het niveau van voetbal hier is erg goed en ik probeer elke dag zo hard mogelijk te werken tijdens trainingen en wedstrijden. De coaches en spelers in het team hebben me veel advies gegeven en proberen me veel te helpen.”

”Ik heb het gevoel dat ik me zowel op als buiten het veld sterk ontwikkel. Spelen in Nederland is anders dan in Denemarken. Het is veel groter met een andere cultuur en er zijn veel top spelers op elke positie op het veld. Dat vond ik moeilijk toen ik hier voor het eerst kwam, maar ik denk dat ik ermee omga en ik heb mijn kans in het team kunnen grijpen. Ik voel dat ik elke dag sterker word, zowel fysiek als mentaal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws