App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Intern weten ze: ”Feyenoord met Trauner is beter dan zonder”

Intern weten ze: ”Feyenoord met Trauner is beter dan zonder”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner is voor Feyenoord nog steeds een stabiele factor. Met drie wedstrijden in acht dagen hebben de Rotterdammers een drukke periode voor de boeg en is het maar de vraag of de Oostenrijker drie wedstrijden in acht dagen kan spelen.

“Nee, Gernot Trauner is niet op een punt in zijn loopbaan aanbeland dat hij drie wedstrijden in acht dagen voorgoed niet meer aankan”, zegt Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. “En ja, intern bij Feyenoord zijn ze koortsachtig aan het puzzelen en aan het nadenken hoe ze de verdediger zo goed mogelijk door deze zware week met drie wedstrijden kunnen loodsen.”

“Fysiek gezien is er geen belemmering voor Trauner om zaterdag in het Van Dongen & De Roo Stadion de derby tegen Excelsior te beginnen”, vervolgt Gouka. “Hij is fris en fit, maar trainer Arne Slot en de medische staf weten ook dat drie dagen na de derby in Kralingen Atlético Madrid op bezoek komt. Met Álvaro Morata in de punt, een wereldspits die alleen door de top van de Rotterdamse verdediging kan worden bespeeld. En negentig minuten op kunstgras tegen Excelsior zal iets doen met het lichaam van Trauner, die eind vorig seizoen een knieblessure opliep.”

“Of Slot het hardop wil zeggen is de vraag, maar intern weten ze uiteraard zeker: Feyenoord met Trauner is beter dan zonder. En dus moet de Oostenrijker er tegen Atlético dinsdag zeker staan, want zo vaak joeg de Rotterdamse club de laatste jaren niet op overwintering in de Champions League. En dan heeft de rechtspoot nog vijf dagen om helemaal fris te raken voor de kraker tegen PSV, een wedstrijd die gerust bestempeld mag worden als de voorlopig enige kans voor de kampioen om de koploper weer echt in het vizier te krijgen”, besluit Gouka.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert