Home Laatste Feyenoord Nieuws Verbeek kritisch op Koeman: ”Dat beheerst Slot beter”

Verbeek kritisch op Koeman: ”Dat beheerst Slot beter”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gertjan Verbeek is kritisch op bondscoach Ronald Koeman. In een interview met Voetbalzone licht hij zijn kritiek nader toe.

Valentijn Driessen vroeg voorafgaand aan de wedstrijd tegen Gibraltar aan Koeman of ’tien goals en een galavoorstelling’ reeel waren. De bondscoach reageerde door te zeggen dat het doel al was bereikt, volgens Gertjan Verbeek een slappe reactie. “Dat is het grootste verschil tussen de trainers uit mijn generatie en de nieuwe generatie: Pascal Jansen en Arne Slot.  Zij gaan heel anders met de media om. Zij zijn gewend om dat soort vragen te krijgen en spelen daarmee.” Koeman reageerde geïrriteerd, zo zag Verbeek. “Dat moet hij niet doen. Daar heeft hij alleen zichzelf mee. Ik had daar ook altijd moeite mee, zocht ook altijd de aanval, maar dat heeft geen zin. Pascal Jansen en Arne Slot geven het goede voorbeeld. Zij zijn scherp, bij de les en gevat. Dat beheerst Slot beter dan Koeman.”

Verbeek was wel enthousiast over Stefan de Vrij. “Die wordt vaak gezien als stand-in, maar als hij erin wordt gebracht, doet hij het altijd goed. Als je ook ziet wat voor clubs hij heeft gehad… Maar ik denk niet dat het probleem in de achterhoede ligt, ondanks dat we heel veel tegentreffers krijgen. Het is armoedig dat we geen absolute afmaker hebben in de spits”, aldus Verbeek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws