Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop is terug: ”De hechtingen zijn er vandaag uitgegaan”

Nieuwkoop is terug: ”De hechtingen zijn er vandaag uitgegaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bart Nieuwkoop is terug bij Feyenoord. In gesprek met RTV Rijnmond blikt de verdediger terug op zijn blessure en op de eerste maanden na zijn terugkeer bij Feyenoord.

”De hechtingen zijn er vandaag uitgegaan”, begint de rechtsback. ”Het ziet er volgens mij weer prima uit. Ik had na die klap niet gelijk door dat het helemaal open lag. Het was een forse klap, maar het bleek dat het best wel open stond. Het is een flinke jaap geworden. Uit eigen reactie deed ik mijn handen voor mijn hoofd, voor de rest heb ik weinig meegekregen van wat er om mij heen gebeurde. Uiteindelijk is het gehecht in het ziekenhuis. Het is allemaal goed verlopen eigenlijk. Nu geen last meer.”

Nieuwkoop blikt terug op zijn eerste maanden. ”De schorsing is geen lekker begin en dan moet je ook gelijk twee wedstrijden van de kant bekijken. Wat dat betreft was het even schakelen, maar ondanks de grote concurrentie wel speelminuten gekregen. Het is aanpassen, sowieso van de positie wingback naar fullback zoals Arne Slot dat graag wil spelen. Dat is voor mij een nieuw proces waarin ik moet leren. Dat is mooi, veel concurrentie maar minuten gemaakt en daar ben ik blij mee.”

”Ik merk dat het team goed staat, dat de basisprincipes heel goed zijn voor iedereen die hier al een paar jaar speelt. Dat is mooi en goed om te zien. Ik denk dat Slot met zijn staf dat er heel goed heeft ingekregen. De lat ligt hoog, en dat is alleen maar goed. Ook met mooi en goed voetbal. Ik denk dat het mooie ontwikkelingen zijn en voor mij persoonlijk om daar onderdeel van te zijn. Uiteindelijk belt Feyenoord om terug te komen, dat is een no-brainer. Dat de Champions League daar bij komt kijken is hartstikke mooi en dat is wat je als speler wilt.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert