Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop blikt terug: ‘Ik had na die klap niet gelijk door dat het open lag’

Nieuwkoop blikt terug: ‘Ik had na die klap niet gelijk door dat het open lag’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In gesprek met RTV Rijnmond blikt Bart Nieuwkoop terug op de wedstrijd in Rome tegen Lazio. De rechtsback moest in die wedstrijd na twintig minuten met een brancard het veld verlaten.

“Ik had na die klap niet gelijk door dat het open lag. Ik deed mijn handen een beetje voor mijn hoofd, uit bescherming”, vertelt Nieuwkoop tegenover Rijnmond. “Het was een forse klap, dat had ik wel door, maar het bleek dat het toch best wel wat open stond.”

“Voor de rest heb ik weinig meegekregen van wat er om me heen gebeurde”, geeft hij aan. Enkele dagen stond hij aan de kant om te herstellen. Afgelopen maandag mochten de hechtingen uit zijn wenkbrauw. “Ja, het ziet er volgens mij weer prima uit. Het is allemaal heel goed verlopen eigenlijk. Ik heb nu geen last meer, dus dat is mooi”, aldus Nieuwkoop.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws