Home Laatste Feyenoord Nieuws Kaartverkoop Feyenoord – Atlético Madrid zaterdag van start

Kaartverkoop Feyenoord – Atlético Madrid zaterdag van start

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop voor het Champions League duel met Atletico Madrid. Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes krijgen als eerste de kans om een los ticket te kopen. Vanaf zaterdag is het voor deze groep supporters mogelijk om per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bestellen voor het duel.

De tickets zijn te koop vanaf zaterdag 25 november 09:00 via de officiële Feyenoord Ticketshop. De periode één ticket te kunnen kopen loopt tot maandag 27 november 17:30 uur. Vanaf 18:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen op basis van beschikbaarheid.

Uiterlijk maandag 27 november om 18:00 gaat de Ticket Exchange live ( of eerder wanneer alle beschikbare losse tickets zijn verkocht)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert