Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Hartman heeft zich heel snel vertrouwd gemaakt in Oranje’

‘Hartman heeft zich heel snel vertrouwd gemaakt in Oranje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-voetballer Ernie Brandts is lovend over Quilindschy Hartman en Stefan de Vrij. Hij geeft beide spelers een 7.

“Hartman heeft zich heel snel vertrouwd gemaakt in Oranje”, begint Brandts in De Telegraaf “Altijd hard in de duels, meteen een vastigheidje en die kan een mooi EK tegemoet gaan. Je ziet dat hij voor niemand bang is. Het zegt ook genoeg dat Arne Slot hem nooit meer uit het elftal heeft gehaald bij Feyenoord nadat hij hem liet debuteren.”

Ook Stefan de Vrij kan rekenen op complimenten. “Het is wonderlijk dat hij deze kwalificatie weinig in actie kwam. Hij vormt nu met Van Dijk een uitstekende tandem. Hij is altijd goed, maakt nauwelijks fouten en is een rustpunt in de defensie. Spelen tegen de beste spitsen in Italië heeft hem alleen maar goed gedaan”, besluit de oud-international.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert