Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dat hebben we bij Feyenoord onder meer tegen Atletico Madrid en Lazio Roma gezien”

”Dat hebben we bij Feyenoord onder meer tegen Atletico Madrid en Lazio Roma gezien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs was dinsdagavond belangrijk voor het Nederlands Elftal. Stengs viel op door zijn goede spel én door zijn hattrick. Valentijn Driessen denkt dat de combinatie Stengs/Dumfries een heel gevaarlijke kan zijn.

“Calvin Stengs heeft het vermogen om zich in een individuele actie naar binnen te spelen, vrij te spelen en te scoren. Hij heeft ook oog voor zijn medespelers, werkt hard en is iemand di die positie heel goed kan invullen. Dat hebben we bij Feyenoord onder meer tegen Atletico Madrid en Lazio Roma gezien. Dus ik denk als het Nederlands Elftal met een rechtsbuiten moet spelen, dat ze dan met Calvin Stengs moeten spelen.”

Of Stengs moet spelen op het EK? Driessen: “Ja, omdat er ook heel weinig alternatieven zijn om op te stellen voor Ronald Koeman. Zeker als je de overlap van Dumfries hebt die er overheen komt. Hij kan ook heel makkelijk naar binnen spelen. Bij Feyenoord speelt hij ook regelmatig op 10. Dan kan Dumfries er overheen. Dan heb je gewoon een heel gevaarlijk koppel, ik denk dat dat heel goed kan werken. Dan kunnen heel veel tegenstanders verrast worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws