Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Volgende week als ze naar De Kuip komen dan is het verschil vier en dan maken we het hopelijk één.”

”Volgende week als ze naar De Kuip komen dan is het verschil vier en dan maken we het hopelijk één.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

‘Feyenoorder Quilindschy Hartman heeft nog het volste vertrouwen in het kampioenschap. Bij Oranje speelt de linksback samen met PSV’ers Joey Veerman en Jerdy Schouten. “Zij denken er vrij makkelijk over, Joey en Jerdy denken dat ze er al zijn”, zegt Hartman tegenover SBS 6. “Dus dat is alleen maar goed. Volgende week als ze naar De Kuip komen dan is het verschil vier en dan maken we het hopelijk één.”

Hartman wil nog steeds vol voor het kampioenschap gaan.  “Als we geen vertrouwen hebben, kunnen we beter stoppen. Ik denk dat wij een heel goed team hebben. Zij hebben dat ook, maar ik denk dat er nu een belangrijke maand aan komt. Voor hen ook, met moeilijke wedstrijden. Het is aan ons om bij te blijven en hopelijk heel dicht bij te komen”, aldus de linksback.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws