Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs maakt indruk: “Dat liet hij in het shirt van Feyenoord al zien”

Stengs maakt indruk: “Dat liet hij in het shirt van Feyenoord al zien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs was gisteravond met een hattrick belangrijk voor Oranje. Valentijn Driessen heeft genoten van de Feyenoorder, zo laat hij weten in De Telegraaf.

Tegen Ierland zat Stengs nog op de bank. “Koeman wilde een aantal internationals aan het werk zien. De Feyenoorder stond met stip op nummer één”, begint Driessen.  “De bondscoach is zoekende op de dun bezette rechtsbuitenpositie om ervoor te zorgen dat Nederland niet afhankelijk is van één systeem, maar kan terugvallen op meerdere speelwijzen.”

“In het shirt van Feyenoord liet Stengs dit najaar tegen Atletico Madrid-uit en Lazio Roma-thuis zien dat hij daar een goed figuur slaat op Champions League-niveau”, vervolgt Driessen. “Naast creativiteit heeft Stengs een individuele actie, overzicht en oog voor bewegende medespelers.”

“Hij is offensief en defensief bereid arbeid te leveren en pikt regelmatig zijn doelpunten mee. Als je je belofte dan inlost, al is het tegen Gibraltar, dan moet dat Stengs een lekker gevoel geven met het oog op een plaats in de EK-selectie”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert