Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Om terug te keren in het Nederlands elftal, om te spelen en drie goals te maken is mooi”

”Om terug te keren in het Nederlands elftal, om te spelen en drie goals te maken is mooi”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Calvin Stengs maakte gisteravond tegen Gibraltar een ijzersterke indruk. De Feyenoorder was met een hattrick belangrijk voor de ploeg en zal met een goed gevoel terugkeren naar Rotterdam.

“Sowieso. Om terug te keren in het Nederlands elftal, om te spelen en drie goals te maken is mooi”, reageert Stengs bij de NOS. “Iedereen verwacht dat je een hoge uitslag neerzet en goed voetbal speelt, maar soms is dat nog wel eens lastig.”

“Ik denk dat we het gister goed hebben gedaan. Dankzij die vroege goal is het wel wat lekkerder voetballen. Ik denk dat we rustig zijn gebleven, van kant naar kant hebben gespeeld en genoeg kansen hebben gehad. Af en toe wil je toch nog forceren, maar ik denk dat we het goed hebben gedaan.”

Voorafgaand aan de wedstrijd sprak Ronald Koeman zijn verwachtingen uit en dat is zeker iets dat Oranje heeft laten zien, zo is Stengs van mening. “De tweede ballen wilden we allemaal terugwinnen en ik denk dat we daar goed bij zaten.” Hoewel de aanvallers vooral opvielen, complimenteert hij ook Virgil van Dijk en Stefan de Vrij. “Als zij daar staan winnen ze die ballen gewoon negen van de tien keer, dat is lekker.”

Stengs was maar wat blij toen hij hoorde dat hij mocht starten. “Tuurlijk. Voor mij is het bijna tweeënhalf jaar geleden dat ik heb gespeeld, dus om dan hier terug te keren is mooi en ik was blij dat ik mocht starten.” Was dit onderdeel van zijn plan om terug te keren naar Feyenoord? “Ik wist wel dat je meer in de picture komt zodra je in de Nederlandse competitie speelt en ja, dat dit dan het gevolg is van goed spelen, is wel heel mooi.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws