Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman geniet: “Ik moet zeggen er zaten wel een paar Feyenoorders op de eerste rij”

Hartman geniet: “Ik moet zeggen er zaten wel een paar Feyenoorders op de eerste rij”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman mocht tegen Gibraltar opnieuw in de basis starten. De linksback merkte wel verschil met de sfeer in De Kuip.

“Ik moet zeggen er zaten wel een paar Feyenoorders op de eerste rij”, begint Hartman tegenover SBS 6. “Die hoorde ik telkens Feyenoord-liedjes zingen, dus dat was wel hetzelfde. Maar er waren niet heel veel mensen. Anderhalf jaar geleden speelde ik op lege sportparken. Ik ben er wel aan gewend.”

Hartman is tevreden met zijn ontwikkeling. “Ik zat er ook nog even over na te denken. Nu sta ik hier, vierde interland gespeeld nu. Geplaatst voor het EK, dus ik ben wel echt trots op mezelf. Ik probeer ervan te genieten, maar het is wel moeilijk omdat de volgende wedstrijd alweer klaar staat. Het is lastig om er bewust van te zijn, maar ik probeer het wel.”

“Het was natuurlijk wel een beetje saai. Ik denk wel dat we er het beste van hebben gemaakt. We hebben geprobeerd om aan te vallen, diep te gaan, mee terug te verdedigen. Ik denk dat 6-0 wel prima is”, besluit Hartman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws